Hyper Literary Network  
جستجو
 

Notice: Trying to get property of non-object in /home/hylitnet/public_html/ay/pctrl/phpm/lib/weblog.fns.php on line 1830

Notice: Trying to get property of non-object in /home/hylitnet/public_html/ay/pctrl/phpm/lib/weblog.fns.php on line 1832
هزار توي سفر


آهاي ملت ، هزار تو باز هم با مطالب جديدي به روز شد و اين بار با نام سفر . راستش رو بخوان وب سايتي مثل هزار تو يک تجربه است . هم براي خوانندگان هم براي نويسندگان و گردانندگان و از اين نظر بسيار تجربه ي جالبي است .

هزار تو شبه نشريه اي آنلاين و بدون جار و جنجال است . هزار تو سياسي نيست اما تابعي از رفتار سياست در زندگي ماست . چه در سفر و چه در حضر . بيشترين زحمت اون مثل تمام روابط جمعي ما بر عهده و گرده يک نفر يا دونفر است و ظاهرا از جيب يک نفر براي هزار تو خرج ميشه .

حالا که پنج شماره از عمر اين شبه نشريه گذشته بد نيست که شما يک کيسه اساسي بر تن اين نشريه بکشين و با نقد و جراحي اونو پالايش کنن . بعبارت ساده تر شما به عنوان خواننده حق دارين که بدون گذشت و رودربايستي تکليفتون رو يا گردانندگان اين نشريه مشخص کنين . اونا هم دستشون بياد که آيا در خيالات بسر ميبرن يا نه ؟ از هر مطلبي که بدوتون مياد بگيد بدتون مياد تا گردانندگان نشريه دستشون بياد که با کيا طرفن ! از مطلبي که خوشتون مياد بگيد خوشتون مياد تا معلوم بشه راه آينده اش چطوريه .

حتما بايد ازتون کاريکاتور بکشن که صداتون در آد؟ . بابا يک کم متمدن باشين ديگه !!!

نشانی دنبالک
http://www.hylit.net/pctrl/pingserver.php?p=tb&id=3431
. برای اين مطلب هيچ دنبالکی موجود نيست